Skip to content
Home Sponsors and partners

Sponsors and partners

TxMiller Foundation is een initatief van GenDx oprichters Erik Rozemuller en Wietse Mulder. De missie van TxMiller Foundation is om de overlevingskansen en kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten te verbeteren. Hiertoe biedt de TxMiller Foundation onder andere financiële ondersteuning aan wetenschappelijk onderzoek in het transplantatieveld, maar richt zich ook op het werven van de beste potentiële stamceldonoren: fitte 18-35 jarigen, die een kans op leven willen geven aan een ernstig zieke patiënt voor wie een stamceltransplantatie de laatste kans op geneziging is.

Op de FISU WUCR 2024 en NSRF Slotwedstrijden zullen TxMiller Foundation en de wedstrijdorganisatie samen zich inzetten voor het werven van stamceldonoren. Ben jij al stamceldonor? Meer informatie en aanmelden: www.matchis.nl.

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van Sports Building. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

Rotterdam Topsport richt zich op het verwerven en organiseren van topsportevenementen, het faciliteren van TeamNL topsportprogramma’s, het ondersteunen van topsportverenigingen en talentcentra en is betrokken bij plannen voor het realiseren van topsportaccommodaties. Onze ondersteuning verhoogt de medaillekansen voor sporters, terwijl tegelijkertijd het imago van de stad wordt versterkt. We stellen alles in het werk om Rotterdam, zowel nationaal als internationaal als dé toonaangevende topsportstad van Nederland te positioneren.

SnelleVliet is de officiële vervoerspartner voor het FISU Wereldkampioenschap Roeien voor Universiteiten 2024 in Rotterdam. Als ervaren vervoersspecialist verzorgen wij al het personenvervoer voor (inter)nationale deelnemers, officials en supporters tijdens dit prestigieuze studenten roei-evenement.

Heb je na deze kampioenschappen ook een partner nodig voor het personenvervoer van jouw studenten- of roeivereniging? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Gezonde voeding is de sleutel tot sportieve topprestaties. Als voormalig wielrenster heb ik dat aan den lijve ervaren. Tijdens mijn tijd als chef bij wielerteam Jumbo-Visma heb ik hier nog meer over mogen leren. Ik ben enorm trots om mijn expertise in te zetten voor het WK Roeien 2024!  Samen met mijn team verzorgen we 5 dagen lang voedzame en smaakvolle maaltijden voor alle 500 atleten.

Wij zorgen ervoor dat elk gerecht met liefde en zorg is bereid. Lunch & diner, onze gerechten geven de energie en kracht die nodig zijn om te excelleren op het water.

Swift is the Rotterdam 2024 FISU WUC Rowing 2024 official boat supplier. All continental teams that are not able to bring their own boats have the oppportunity to rent a Swift boat for all their races.

To pre-order a machine the following steps must be followed:

Anthura is specialist in anthurium en orchidee. We sieren de wereld met kleurrijke bloemen en planten, dat doen we door innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen voor telers en consumenten. Met gemotiveerde medewerkers worden ontwikkelingen en trends op het gebied van consumptie, productie, veredeling en techniek vertaald naar nieuwe rassen.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal in ons werken en denken. Zo worden nieuwe teelttechnieken ontwikkeld om voor én met u te komen tot een zo efficiënt mogelijke productie en afzet van orchideeën en anthurium.

For over 40 years, Concept2 has been making top-quality exercise equipment that gives you a great workout in your home or gym.