Skip to content
Home Erasmus Sport staat voor sportieve ontwikkelingen en steunt het FISU WUCR 2024 en de NSRF Slotwedstrijden 2024

Erasmus Sport staat voor sportieve ontwikkelingen en steunt het FISU WUCR 2024 en de NSRF Slotwedstrijden 2024

Sponsors and partners 27 June 2024

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van Sports Building op Campus Woudestein in Rotterdam. Onder leiding van enthousiaste en ervaren docenten en trainers kunnen individuele sporters en teams van de aangesloten sportverenigingen zich volledig uitleven en hun sportieve doelen bereiken. Of ze nu solo trainen of deel uitmaakt van een team, bij Erasmus Sport krijgt iedereen de begeleiding die ze nodig hebben om te excelleren.  

Ontdek meer: Erasmus Sport

View our other sponsers and partners