Skip to content
Home Smaak van de Waard voorziet de internationale atleten van het FISU WUCR 2024 van voedzame maaltijden

Smaak van de Waard voorziet de internationale atleten van het FISU WUCR 2024 van voedzame maaltijden

Sponsors and partners 24 June 2024

Gezonde voeding is de sleutel tot sportieve topprestaties. Als voormalig wielrenster heb ik dat aan den lijve ervaren. Tijdens mijn tijd als chef bij wielerteam Jumbo-Visma heb ik hier nog meer over mogen leren. Ik ben enorm trots om mijn expertise in te zetten voor het Studenten WK Roeien 2024!  Samen met mijn team verzorgen we 5 dagen lang voedzame en smaakvolle maaltijden voor alle 500 atleten.

Wij zorgen ervoor dat elk gerecht met liefde en zorg is bereid. Lunch & diner, onze gerechten geven de energie en kracht die nodig zijn om te excelleren op het water.

Ontdek snel meer over hoe Smaak van de Waard met een Zero Waste concept met streekproducten ook bij u een heerlijke lunch & diner kan verzorgen op www.smaakvandewaard.nl

View our other sponsers and partners