Skip to content
Home TxMiller wordt hoofdsponsor van het FISU WUCR 2024 en de NSRF Slotwedstrijden 2024

TxMiller wordt hoofdsponsor van het FISU WUCR 2024 en de NSRF Slotwedstrijden 2024

Sponsors and partners 20 June 2024

Het organiserend comité van de FISU World University Championships Rowing 2024 dat van 4 t/m 7 juli een gecombineerd evenement vormt met de NSRF Slotwedstrijden en Argo Sprint, is verheugd om te melden dat TxMiller Foundation de hoofdsponsor van dit evenement wordt.

TxMiller Foundation is een initatief van GenDx oprichters Erik Rozemuller en Wietse Mulder. De missie van TxMiller Foundation is om de overlevingskansen en kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten te verbeteren. Hiertoe biedt de TxMiller Foundation onder andere financiële ondersteuning aan wetenschappelijk onderzoek in het transplantatieveld, maar richt zich ook op het werven van de beste potentiële stamceldonoren: fitte 18-35 jarigen, die een kans op leven willen geven aan een ernstig zieke patiënt voor wie een stamceltransplantatie de laatste kans op geneziging is.

Op de FISU WUCR 2024 en NSRF Slotwedstrijden zullen TxMiller Foundation en de wedstrijdorganisatie samen zich inzetten voor het werven van stamceldonoren.

Ben jij al stamceldonor? Meer informatie en aanmelden: www.matchis.nl.

Als organisatie zijn wij trots om TxMiller Foundation onze hoofdsponsor te mogen noemen en wij kijken er naar uit om samen bij te dragen aan een initiatief met een positieve maatschappelijke impact.

View our other sponsers and partners